BREEX Recruitment

Bedrijf zkt. talent

Onze BREEX-consultants hebben jarenlange ervaring in het matchen van klant en kandidaat in de technisch-commerciële wereld. Door hun doorgedreven ervaring en marktennis weten zij perfect wat er speelt en wat er nodig is.

Ze gaan op maat van jouw organisatie actief op zoek naar de beste kandidaten. Zo trachten zij dé perfecte aanwinst te vinden die jouw professionele ideeën en dromen mee helpt waar te maken.

BREEX Recruitment

Uw team helpen versterken?

Onze experten hebben oog voor kwaliteit!

BREEX Recruitment

Maak kennis met onze recruiters

Onze consultants screenen zowel organisaties als kandidaten zorgvuldig om een duidelijk beeld van beide partijen te krijgen. Bovendien focussen zij niet enkel op competenties, maar ook op persoonlijkheid. De klik in matchmaking is namelijk erg belangrijk. Dagelijks schrijven ze vacatures op maat, hunten ze naar kandidaten en vertrouwen ze op hun eigen uitgebreide netwerk. Dat allemaal volgens het motto: “no cure, no pay”, oftewel “Geen resultaat is geen betaling”.

Ellen

Senior recruiter

Onze seniorrecruiter Ellen is gedreven en bezit een goede dosis doorzettingsvermogen, humor en liefde voor koffie. Met de juiste overtuigingskracht en sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden brengt zij jou graag in contact met nieuwe potentiële werkgevers.

In een persoonlijk gesprek achterhaalt zij jouw noden en verwachtingen, zodat zij een gerichte zoektocht kan opstarten. Zij staat persoonlijk in voor het hele sollicitatieproces om de perfecte job binnen te halen.

Lynn

Senior recruiter

Onze seniorrecruiter Lynn is recht voor de raap. Wanneer zij met en voor je aan de slag gaat, doet ze dat gepassioneerd en met doorzettingsvermogen tot zij de perfecte job voor je gevonden heeft.

Door haar expertise in recruitment – waaronder een vijfjarige werkervaring in Australië – heeft zij een enorme mensenkennis opgebouwd. Ze analyseert als de beste welke organisaties perfect matchen bij jouw persoonlijkheid, interesses, kennis en ervaring. Bovendien is zij gedreven, punctueel en communicatief, dus je mag een intensieve coaching tijdens je sollicitatieproces verwachten.

Amale

Talenthunter

Als talenthunter zoekt Amale de best mogelijke match voor onze openstaande interne vacatures.

Ze focust zich vooral op de persoonlijkheid van kandidaten en probeert aan te voelen of iemand het BREEX-DNA heeft. Als ze iemand met de juiste skills op de juiste plaats kan zetten, is de missie voor Amale geslaagd. Ze is er namelijk van overtuigd dat iedereen uniek is en specifieke talenten heeft. Eens de kandidaat aangeworven is, neemt ze ook de opstart volledig voor haar rekening.